POSEBNA PONUDBA

 

Zadnje čase vas vedno več pride k nam po pizze. Doslej je bila cena z dostavo ali brez enaka, zato sem se odločila, da je prav, da vam dam nekaj popusta.
Kadar se boste odločili za osebni dvig je OBVEZNO predhodno naročilo, saj nimamo parkirišča za stranke. Lahko se tudi zgodi,da bi morali dalj časa čakati, ker delamo po sistemu časa naročenih naročil in stranke, ki pridejo k nam brez predhodnega naročila nimajo prednosti. Povedali vam bomo kdaj bomo lahko pripravili za vas in takrat vas bodo pizze čakale. Za deset zbranih kuponov je enajsta pizza na dostavo 1.80€ (doplačilo za dostavo in embalažo ob naručilu ene pizze, ob naručilu dveh, pa je ena povsem brezplačna), če si pa pridete pizzo dvignit, pa prevarčujete 1€ za dostavo, torej doplačate le 0,80€. Enajsta gratis pizza je brez žiga. Mi pripeljemo pizze v električno ogrevanih komorah, zato vam svetujem ko pridete po pizzo, da doma vzamete kakšno deko ali brisačo, da boste domov pripeljali čimbolj tople pizze.

Pri osebnem dvigu lahko dobite največ 3€ popusta torej za tri naročene pizze, če boste naročili štiri ali več pizz ostane torej 3€ in akcije se ne seštevajo! Plačilo pri nas je možno le z gotovino.